Huiszoeking Doen

HEALTH CLUB

Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views

Turks bad
U kunt in het Turkse bad met 8 verschillende bassins uw huid verjongen met een scrub - en zeepmassage. Deze service wordt aangeboden aan degenen die graag in de sauna hun stress willen kwijtraken. Onze sauna heeft een rustruimte en een schokdouche en is geopend tussen 9:00 en 22:00 uur.

Stoombad
Een stoombad na de sauna verjongt lichaam en ziel en maakt ware energie vrij.

SAUNA
De temperatuur van de sauna zorgt ervoor dat u alle gifstoffen uitzweet en het is dan ook de perfecte plek voor fysiek en spiritueel welzijn. Het is een van de grote geneugten van degenen die gebruik maken van de Health Club.

Behandeling & Therapie
U kunt kiezen uit een van de vele therapeutische en stressverlichtende massagetypes en uzelf overgeven aan de handen van onze ervaren medewerkers.

Kapper
In dit gedeelte van Orka Club kunt u uw haar knippen, een manicure- of pedicurebehandeling nemen, uw haar laten wassen en gebruik maken van alle andere denkbare kappersdiensten. Ook de mannen kunnen hier terecht voor een nieuw kapsel of een scheerbeurt.

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt.

Contact Informatie

Designed by Karakedi Web Tasarım © 2016. All Rights Reserved.