Huiszoeking Doen

Ons Hotel

Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt. In totaal zijn er 120 eenheden.

Het hotel beschikt over 2 vergaderzalen en een wasruimte met een was-en strijkservice. Club Orka heeft 3 zwembaden: 1 binnenbad en 2 openluchtzwembaden. Een van onze zwembaden heeft een waterglijbaan, waar de kinderen dol op zijn en tijdens hun vakantie voortdurend vanaf glijden. Het hele terrein is omgeven door een schitterende tuin. In de afgelopen jaren is Orka Club uitgegroeid tot een populaire en gewilde locatie voor jong en oud. Orka Club is geheel gerenoveerd en is nu met zijn nieuwe image en services nog aantrekkelijker.

De kamers in de gerenoveerde Orka Club zijn uiterst comfortabel en zijn alle voorzien van airconditioning. Orka Club heeft ook privé-appartementen en villa's met een eigen zwembad waar u uit zicht kunt blijven. Orka's recreatieteam zorgt ervoor dat u zich nooit verveelt. Er is een fitnesscentrum voor degenen die graag in vorm willen blijven, een spelletjeskamer, een Turks bad voor degenen die van de oude Ottomaanse cultuur willen genieten, en de Lykia discotheek voor degenen die tot het ochtendgloren willen dansen.

Het maakt niet uit hoe oud u bent, Club Orka heeft voor elk wat wils. De fantastische locatie van Club Orka zorgt ervoor dat u altijd in de buurt bent van de fantastische activiteiten die de regio te bieden heeft.

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt.

Contact Informatie

Designed by Karakedi Web Tasarım © 2016. All Rights Reserved.