Huiszoeking Doen

ZWEMBADEN

Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views
Great Views

Dolfijnenzwembad
Het dolfijnenzwembad is ideaal voor jong en oud en ligt bij de Holiday Snack & Bar. Hier worden leuke recreatieve activiteiten en waterspelletjes gehouden en het bad is daarom ideaal voor degenen die graag in beweging willen zijn en plezier willen hebben.

Binnenzwembad
Onze gasten die liever niet buiten zwemmen, kunnen genieten van ons olympisch binnenzwembad bij de Lagoon Bar. Het is ideaal voor gasten die zelfs als het regent graag van het zwembad willen genieten.

Lagoon zwembad
Het Lagoon zwembad ligt bij de Lagoon Bar, heeft olympische afmetingen en heeft aan de zijkant ook een kinderzwembad. Het heeft een groot aantal ligstoelen en parasols voor onze gasten die na het zwemmen graag wat willen luieren.

Whirlpool
Dit bad met therapeutische eigenschappen ligt bij de Health Club en hier kunnen onze gasten zich lichamelijk ontspannen. Dit bad ligt midden in een tuin bij de Health Club en is ideaal voor onze gasten die om hun gezondheid geven.

Ons 4-sterren hotel Club Orka Hotel & Villas ligt in Ovacık. Het hotel ligt op 6 km afstand van Fethiye, dat beroemd is om zijn historische gebouwen en prachtige baai, 700 m van de drukke straten van Hisarönü, en 4 km van het meest populaire en meest bekende strand van Turkije, Ölüdeniz. Het beslaat een gebied van 20.000 m2. Het hoofdgebouw is 3 verdiepingen hoog. Er zijn 34 villa's, 51 standaardkamers, 3 familiekamers, 4 onderling verbonden kamers, evenals een bijgebouw met 28 kamers en een zwembad dat 150 meter van het hoofdgebouw afligt.

Contact Informatie

Designed by Karakedi Web Tasarım © 2016. All Rights Reserved.